recruitment@skcn.nl 06-38178560

 

Wij zoeken een flexibele pedagogisch medewerker die onze reddende engel is!

Ben jij onze reddende engel? Wanneer een collega uitvalt en de groep onderbemand is, spring jij zonder enige twijfel in. Je bent een professional en houdt van de afwisseling. Je vind het leuk om nieuwe collega’s en kinderen te ontmoeten voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving. Op verschillende locaties en groepen werken is voor jou geen probleem! Doordat je flexibel werkt, hoef je je minder bezig te houden met administratieve taken en kan je je volledig richten op het werken met de kinderen!

Iedereen is welkom bij Kinderopvang Dichtbij!
Wij, Stichting Kinderopvang Centraal Nederland (SKCN), Stichting Kinderopvang Vianen (SKV) en Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg (SKPC), worden per 1 januari 2023 de grootste regionale maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Vijfheerenlanden en Culemborg. Vanaf 1 januari 2023 vormen wij één nieuwe organisatie: Kinderopvang Dichtbij.

In onze fusieorganisatie staan wij, met ouders en onze samenwerkingspartners, om het kind. Onze medewerkers bepalen voor het grootste deel de kwaliteit van de kinderopvang. Jij bent het goud van onze organisatie. We investeren in coaching en opleidingen, zodat jij je verder kan blijven ontwikkelen. Kwaliteit staat nooit stil, daar werken we iedere dag aan. Dit zodat ouders met een gerust hart naar het werk of studie kunnen gaan en weten dat hun kind in goede handen is bij ons.

Wat bieden wij jou als je onze reddende engel wordt?

 • Een fijn salaris volgens de CAO Kinderopvang tussen € 2.188,- en € 2.979,-bruto per maand o.b.v. 36 uur per week;
 • Een eindejaarsuitkering van 3% en een vakantietoeslag van 8%;
 • Flexibele werktijden en werkdagen;
 • Een fijne baan en collega’s die staan te trappelen om jou te ontmoeten!;
 • Scholingsprogramma’s en trainingen zodat je jezelf blijft ontwikkelen;
 • Ruimte om aan de slag te gaan met jouw talent in verschillende activiteiten;
 • Voorrangsregeling bij plaatsing eigen kind(eren).

Wat vragen wij van jou?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van (jonge) kinderen. Daarom moet je in het bezit zijn van een diploma (MBO niv. 3 of 4 of HBO) dat kwalificeert om te werken in de kinderopvang. Daarnaast:

 • Geniet je van ieder moment met de kinderen op de groep en zet je met plezier in om ze een fijne en leerzame dag te bezorgen. Werken in de kinderopvang is jouw passie!;
 • Als onze reddende engel ben je flexibel inzetbaar, je weet dan ook goed om te gaan met afwisseling en kan goed schakelen;
 • Ben jij een ontzettend leuke en enthousiaste collega;
 • Maak je makkelijk contact met de kinderen én hun ouders;
 • Je bent in het bezit van aantoonbaar taalniveau 3F Nederlands (mondelinge vaardigheden en Lezen voor VVE-groepen);
 • Ben je bij voorkeur in in het bezit van een certificaat Babyspecialist (babygroepen);
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van een VVE certificaat (of gaat bij ons in opleiding).

Hebben we je interesse gewekt?

Wij durven best te zeggen dat wij een heel leuke werkgever zijn. Vragen we je om lastige sollicitatiebrieven te schrijven of zenuwslopende sollicitatiegesprekken te voeren? Nee, zeker niet. Als jij onze reddende engel wil zijn en je beschikt over het juiste diploma, neem dan contact op met Patricia Chaigneau (recruitment adviseur) of stuur een mailtje met je cv. Nemen wij daarna contact met jou op om meer te horen over je werkwensen en vertellen wij over de mogelijkheden. Zo simpel is het!

Telefoonnummer: 06-38178560 (WhatsApp), e-mail: recruitment@skcn.nl